<link rel="me" href="https://www.blogger.com/profile/07068695990192089604" /> <link rel="openid.server" href="https://www.blogger.com/openid-server.g" /> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d9158180045588256452\x26blogName\x3dI+Love+You+ShinChan+:)\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://iwanttobeafirstgirlinyourlife.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://iwanttobeafirstgirlinyourlife.blogspot.com/\x26vt\x3d1233434142256522817', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

buildings with a hundred floors,
spinning 'round revolving doors.
baby i don't know where they'll take me.

entries about chat links




breakaway
a short profile perhaps ?
a music player or hit counter ?
I Have One Power to Love You :)
Saturday, 25 May 2013 // 22:24



Hi Everyone! Let's to read for blogwalking :)

Assalamualaikum :)

Act, dah lama tak update blog. Rindunyaaa *muah muah* Lol. Alhamdullilah, aku sekarang dah ada life baru, dah bahagia, dah tak sengsara lagi nak fikirkan orang lain. Aku bersyukur dapat dia, dia memahami, dia sweet. Kiteorang satu kepala. Aku suka dengan cara dia layan aku. Alhamdullilah aku selesa dengan dia. Aku tak berapa suka sangat bila sweet-sweet ni. Haha. Aku kan ganas~ Lah sangat. K Lol. Orang yang betul-betul faham aku je, yang tahu perangai aku cemmana. I'm really love him. Aku taknak kehilangan dia even dia rasa aku selalu abaikan dia. Eh guisee, tipu lah kan kalau dalam sesuatu perhubungan tu tak pernah rasa diabaikan walaupun sesaat. Aku pun senanya banyak kali rasa diabaikan. Tapi aku sentiasa fikir positif. Kadang-kadang kita pun tak tahan kan bila kena abaikan? Tapi kita kena percaya bila kita fikir positif pasal dia, Insyallah takda apa-apa yang nak dibimbangkan. Percayalah. Yang penting kesabaran tu mesti ada. Bila dia tak text, mesti aku dah fikir lain. Haha. Dah tak boleh nak fikir positif masa tu. Nak-nak lagi kalau dia keluar pegi mana-mana. Rasa macam nak sentiasa ada kat sebelah dia je. Tapi nak buat macam mana kan. Takdir dah macam ni. Insyallah, one day kebahagiaan tu akan muncul jugak kalau kita jujur+setia dengan pasangan kita. Omaigad :o I Miss Him Much :'( Dah seminggu kot tak jumpa. Ni yang nak nangis ni. Haha. Okay. Pedulikan. K lah, nanti ada masa aku sambung lagi k. ILoveYouMuchMuch Mohd. Sharul Afif :*

                                                                                                                  Sincerely,
                                                                                                               Sayang


Friends like colour your lifes
Thursday, 14 March 2013 // 02:34


Hi :) Assalamualaikum semuaaa *jerit* Rindu nak update blog ni. Berhabuk siot :p And i will to write about my real friends :) I love to story about the first beyond beautiful friends Siti NurAlwani bt Azmawi wiwiwi *dengung di belakang* haha jk. Dia seorang guru kauseling saya yang layak mendapat sijil diploma sahaja :p hihi. She sometimes caring of me. I feel like a princess when she asked me like itu dan ini :p Aku harap sangat-sangat kita kawan mcm dulu. Mcm dulu tau Waniey ;) Maafkan aku jika kau rasa aku talam dua muka. Aku takde niat. Dan aku langsung tak perasan apa-apa yang aku buat sampai kau boleh cakap mcm ni. It's okay lah Waniey. Aku selesa dengan ni semua. Kau anggap je benda ni semua Allah yang menguji sekuat mana persahabatan kita. Aku mampu buat benda ni sorang-sorang even aku rasa sepi :'D

The second cutest of the world like a beyond girl is Nurul Syahirah bt Mohd Rashid. Fuhh, yang ni aku rasa like a evil laugh when i walking with her ;) Di seorang yang berfalsafah dan tidak suka melanggar peraturan yang sedia ada. Dia baik sangat :'( Aku harap kita kawan k. Jangan lupa aku :* Aku sayang kau ketat-ketat mcm seluar jeans aku yang ketat gila tu :p

The third beautiful and kindness girl is Noor Maisarah bt Adnan. She is caring and beriaaaa. Haha jk. Dia comel ;) Dia kelakar sangat-sangat. Kalau riuh je memang tak lain tak bukan, Mai lah jawabnya xD But she is a intelligent girl xoxo

And the last one the cutest girl is Nurul Nurin Syahirah bt Mohd Nazir. I like the attitude lika a matured person. Sometimes she looks like a pendiam person. And when i wanted to tegur dia, my heart tell "that i'm perfect to advices her?" But aku sentiasa sokong kau dari belakang. Aku harap kau dapat lupakan budak tu sepenuhnya.

Dears friends ex 2 Baiduri, Thanks for being my friends :) I hope one day we can cooperate together ;D

                                                                                  Your Friends,
                                                                            Chika



I love you, Friends❤
Monday, 11 February 2013 // 08:01

Hi Blogwalking❤
 ♥
Pernah teringin tak, nak kawan yang forever and ever stay je dengan kita? Mesti teringin kan? Mcm tu juga aku. Betul ke orang kata, kalau kita kawan dengan kawan-kawan yang ramai or sikit and 6ber ganjil, mesti antara salah sorang tu selalu gaduh je? Pendapat orang yang kata "article" ni, aku rasa memang betul kot. Sebab aku pernah rasa, tu yang aku cakap betul.

 I wish one day, i meet my buddies forever stay with me until i meet my future husbands and i will not to forget her because she is my ever ever buddies truely ;) Sometimes, i feels who no want to care about me. Busy maybe... I'll understand ❤ Little bit i'm soooo sad :'3


 Boyfriend? No no no! Not get it! Single right now (y) but i'm still have Allah to tells everythings all my problem :'( I hope that one day, God will meet my mate and my dream man to me :) Omaigadddd! Gatal gila aku ni xD



Lastly, aku harap lepas ni dah takde dah nak bagi harapan-harapan bagai. Kata dia "Kita cari biarlah yang kekal dengan kita" Insyallah :'3 I'll try :)